Naši projekti

Visit Serbia

Visit serbia

Projekat Visit Serbia je prva turistička platforma na kojoj posetioci digitalnim putem mogu da kupuju ulaznice za turističke, kulturne i zabavne atrakcije u Srbiji.

 

Projekat Visit Serbia – Otkrij, klikni i poseti

Naša napredna e-commerce platforma za prodaju ulaznica predstavlja najsigurniji sistem za online plaćanje na tržištu. Uz inovativne alate za marketing automatizaciju, omogućavamo ne samo prodaju ulaznica za pojedinačne atrakcije već i kreiranje tematskih paketa ulaznica kao standardni deo turističke ponude. Ovim pristupom težimo povećanju poseta atrakcijama, produženju boravka na destinaciji i promociji manje poznatih lokaliteta.

Naša mreža partnera čine eminentne receptivne turističke agencije, vrhunski hoteli, iskusni vodiči i influenseri koji svojim klijentima nude ovaj moderan način kupovine. Kao društveno odgovorna kompanija, usklađujemo svoje poslovanje sa globalnim ciljevima održivog razvoja, uključujući dostojanstven rad i ekonomski rast, podršku industriji, inovacijama i infrastrukturi, te promociju održivih gradova i zajednica, kao i odgovornu potrošnju i proizvodnju.

Naš sistem ne samo što olakšava proces kupovine ulaznica već podržava i važne globalne inicijative za održivi razvoj naročito turizma, pružajući posetiocima mogućnost da podrže ove ciljeve tokom svojih putovanja.

Najnovije tehnologije

2026.

Predviđa se da će do 2026. godine, tri od četiri rezervacije biti realizovane putem online platformi, kao glavnih prodajnih kanala za turističke kompanije. 

Posebna prednost koju ovaj portal nudi je mreža partnera sastavljena od eminentnih receptivnih turističkih agencija, vrhunskih hotela, iskusnih vodiča i influensera koji svojim kllijenitima takođe nude ovaj moderan način kupovine.

Najnovije tehnologije

2026.

Predviđa se da će do 2026. godine, tri od četiri rezervacije biti realizovane putem online platformi, kao glavnih prodajnih kanala za turističke kompanije.

Posebna prednost koju ovaj portal nudi je mreža partnera sastavljena od eminentnih receptivnih turističkih agencija, vrhunskih hotela, iskusnih vodiča i influensera koji svojim kllijenitima takođe nude ovaj moderan način kupovine.

VisitSerbia.info 

Informativni/blog portal

Platformu prati i VisitSerbia.info portal informativnog/blog karaktera koji kroz originalne tekstove, autentične fotografije i ekskluzivne VR video materijale predstavlja konkretnu i aktuelnu turističku ponudu Srbije.

Zašto koristiti portal

Tekstovi su koncipirani da zainteresovanima pruže informaciju ili podstaknu na istraživanje, ali i daju konkretne savete zašto, šta, kada i kako posetiti i doživeti destinacije sa svojim atrakcijama (muzeje, prirodne atrakcije, arheološka nalazišta, zabavne parkove, spomenike kulture, koncertne dvorane, panoramske tornjeve i gondole i dr.)

Komunikacija i tekstovi na portalu su obojeni ljubavlju ka putovanjima i Srbiji, sticanju novih iskustava i doživljaja prezentovanih na neposredan i savetodavan način obraćanjem različitim ciljnim grupama (porodice sa malom decom i tinejdžeri, parovi, mladi sa svojim prijateljima i istomišljenicima, kolege sa posla, putnici srednjih godina i penzioneri i dr.) pomažući im da lako pronađu sadržaje i pakete karata na jednom mestu.